%html%
Shopping Cart
Kellves erbjudande

Behöver ni öka kapaciteten i er anläggning, byta ut föråldrad utrustning eller har ett nytt projekt på gång där ni behöver förflytta bulkmaterial i er produktion?

Med Kellve får ni en trygg partner som bygger skräddarsydda lösningar för att transportera ert torra bulkmaterial. En partner som vet vad som fungerar i praktiken och har helheten och driftsäkerheten i fokus. Vi bygger kompletta anläggningar med de enheter som behövs för att skapa ett kontinuerligt flöde av material till era processer.

Kellve har byggt bandtransportörer och transportlösningar för bulkmaterialhantering sedan 1957 och har levererat mer än 19 000 enheter.

Skräddarsydda lösningar efter din anläggnings behov

Vi levererar skräddarsydda lösningar som passar de specifika behov som finns i er anläggning och det material som ni ska transportera. En anläggning från oss består av bandtransportörer och andra maskiner som kombineras i system för att transportera ditt material på bästa sätt.

Marknadens mest kompletta sortiment

Vi utvecklar och producerar en stor andel av maskinutrustningen själva. Detta tillsammans med kvalitativa maskiner från externa tillverkare ger oss ett av marknadens mest kompletta sortiment.

Produkter och reservdelar

Vi kan producera ett brett urval av transportörer och andra maskiner som används vid transport av bulkmaterial som exempelvis bandmatare, elevatorer och skeppslastare. När något krånglar i din anläggning har vi dessutom reservdelar, komponenter och slitdetaljer till de flesta förekommande maskiner på marknaden.

Specialistkunskaper och mångårig erfarenhet

Våra medarbetare har specialistkunskap och mångårig erfarenhet, vilket säkerställer kvalitén när vi tillverkar produkter och när vi arbetar på plats hos dig. Vi har kapacitet att hantera stora och små projekt i de flesta faser inom bulk- och materialhantering.

Från projektering till installation och idrifttagning

Vi hjälper dig gärna genom hela investeringsprocessen, från projektering och konstruktion till produktion och installation samt idrifttagning. På så sätt kan vi se till att ert projekts olika maskiner blir integrerade på bästa möjliga sätt i er anläggning. Har ni behov av enskilda maskiner till er anläggning kan vi också hjälpa till med det.

Bland annat kan ni anlita oss för följande uppdrag:

  • Analyser och utredning
  • Projektering
  • Konstruktion
  • Produktutveckling
  • Dimensionering
  • Dokumentation
  • Utbildning

Välutrustad verkstad

Förutom kunniga medarbetare har vi också goda maskinella och materiella resurser.  I vår moderna och välutrustade verkstad har vi alla processer för att kunna serva er med en leverans av högsta kvalitet.

Kostnadseffektiva och driftsäkra lösningar för att säkra din produktion

Genom åren har lösningarna vi levererat visat sig vara mycket driftsäkra och trygga. Vi förmonterar alltid våra maskiner i vår verkstad, vilket gör att montage på plats i er anläggning går mycket snabbare.  Allt för att ni skall komma upp i produktionskapacitet så fort som möjligt. När ni drabbas av en driftstörning så finns vi självklart tillgängliga med service och reservdelar.

Vill du veta mer om hur vi på Kellve kan hjälpa dig med dina transporter? Kontakta oss idag!

+46 512-300 200

info@kellve.com