%html%
Shopping Cart
Nyheter
Kellve Bulkteknik inviger 8400 kvm nya fabrikslokaler

Onsdagen den 14 Maj togs ett nytt steg i Kellve Bulktekniks historia när två nya fabrikslokaler invigdes i Kvänum och en i Tråvad. På plats fanns representanter från kunder, leverantörer, kommunen och pressen.
Bakgrunden till de nya lokalerna är den kraftiga tillväxt som bolaget genomgått de senaste åren med en genomsnittlig årligt tillväxt på 100 procent sedan 2005. Expansionen har även ökat behovet av personal och produktionsytor inom bolaget. Från att vara ca 120 personer i Kvänum genomfördes under förra året (2007) en massiv rekrytering och bolaget har nu växt till ca 200
I anslutning till Kellve Bulktekniks befintliga fabrik i Kvänum har två nya fabrikslokaler om vardera 3000 kvm byggts för att användas för materialhantering och montering av delar och moduler till färdiga bandtransportörer.

Sedan i höstas har Kellve Bulkteknik även en fabrik i Tråvad på 2500 kvm. Ombyggnationer och installation av ny och modern utrustning har sedan dess pågått i dessa lokaler. En modern anläggning för svetsning, blästring och målning har installerats parallellt med produktionen och på plats finns för närvarande ca 20 personer anställda.