%html%
Shopping Cart
Nyheter
Kellve AB söker en redovisningsekonom/ controller

Som Sveriges ledande tillverkare av transportörer för bulkmaterial är Kellve väl medvetna om vilken avgörande roll som driftsäkerheten spelar.
Med över 18 000 levererade enheter i bagaget, vet vi både vad som fungerar och vad som inte fungerar. Våra kunder finns inom segment som avfallshantering, bergmaterial och gruvindustri.

Kellve omsätter ca 70 mkr och har ett 40 tal medarbetare. Vi finns i Kvänum med försäljnings- och projektorganisation samt produktion med en modern maskinpark och erfaren personal.

Arbetsbeskrivning
Kellve säljer sina produkter i projektform där organisationen hanterar projekt upp till 30 mkr. Vi är inne i en spännande fas och söker nu en redovisningsekonom/controller.

I din roll hos Kellve ansvarar du för ekonomifunktionen som kommer att bestå av dig och en medarbetare. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara redovisning, projektredovisning, analys, månadsbokslut samt rapportering. Du rapporterar till VD och arbetar nära projektorganisationen med utveckling av projektredovisningen i affärssystemet Navision. Din medarbetare sköter löner, reskontror, löpande redovisning mm.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet från liknande roll i ett tillverkande bolag. Du har en gedigen redovisningsbakgrund men också ett intresse för controlling där det krävs att vara analytisk. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt god erfarenhet av att arbeta i större ekonomisystem. Navision är meriterande. Du är du vid att arbeta med månadsbokslut, rapportering, projektredovisning samt analys och du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg, har vilja att utvecklas och som vill driva utveckling inom ekonomiområdet .

Som person är du en social och kommunikativ lagspelare som har lätt för att samarbeta. Du har en mycket god analytisk förmåga, är ansvarstagande, noggrann och strukturerad.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 20 november.

För att söka tjänsten klicka här!